Plattetvdiscounter.nl

Hoendiep 99E
9718 TE , Groningen
Tel: (050) 313 72 31

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 1,8 is gebaseerd op 3 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 15% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Plattetvdiscounter.nl. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Plattetvdiscounter.nl en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Plattetvdiscounter.nl, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Plattetvdiscounter.nl

1,8
over 3 review(s)

Eerste indruk

3,3

1 pos / 2 neg

Service

1,0

0 pos / 3 neg

Prijs / kwaliteit

1,0

0 pos / 3 neg
1,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Geld terug is een groot probleem, wacht al 2 maanden op mijn geld.
19 augustus 2014 om 14:29 Meldt als ongepast

27-06-2014 een Plasma TV en Blu-ray speler besteld. TV binnen 4 dagen geleverd. De blu-ray speler meerdere malen beloofd dat deze geleverd zou worden. Uiteindelijk 25-07-2014 heb ik deze geannuleerd en ik zou binnen 14 dagen mijn geld terugkrijgen. Vandaag, 19-08-2014, nog steeds mijn geld (189 euro) niet terug. Jammer dat ik hun nog een TV van dik 1100 euro gegund heb, ik had beter elders kunnen bestellen.

Scherpe prijzen, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Annuleringen/geld terug moeten ze binnen 48 uur opgelost hebben, nu is het van de zotte.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Plattetvdiscounter.nl en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Plattetvdiscounter.nl, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

1,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

slechte service
15 november 2012 om 07:40 Meldt als ongepast

Wel laag in de prijzen, maar helaas geen service. Product is verzonden, maar nog steeds niet afgeleverd. Het is 2x aangeboden, maar niet thuis. Dan moet je het dus zelf afhalen...30km verderop in een DHL depotje.
En van de servicedesk? Daar verneem je niets meer van. Een boze klant: dat is te lastig voor ze. Waardeloze internet winkel

  Commentaar (1)


door Auwina - 17 november 2012 om 16:29 Meldt als ongepast
Hallo klaartje, Ik lees net je review maar snap niet goed wat je punt is. Je hebt iets besteld dat word twee keer bezorgd en nu ben je boos omdat jij niet thuis was om het pakketje in ontvangst te nemen. Groet.


3,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Onbetrouwbaar en onbekwaam bedrijf
21 oktober 2012 om 15:19 Meldt als ongepast

Producten waren bij levering beschadigd. Heeft erg veel moeite en tijd gekost voordat Plattetvdiscounter een nieuw product opstuurde. Ze kwamen meerdere malen (4x) hun beloften niet en kwamen erg onbetrouwbaar en onbekwaam over. Niet wat ik in eerste instantie had verwacht. Pas na het benaderen via een officiële in gebreke stelling en contact met derden werkten ze mee. Inmiddels een nieuw product ontvangen maar daarmee is nog niet alles afgerond.

Ik ga hier nooit meer een product kopen en raad iedereen aan hetzelfde te doen. Bij andere (web)winkels ben je beter af!

Snelle levering Erg slechte klantenservice, onbetrouwbaar en komen beloftes niet na.
Locatie van Plattetvdiscounter.nl op de kaart

Hoendiep 99 E
9718TE, Groningen